جراحی بینی از جمله جراحی های زیبایی پرطرفدار در کشورمان می باشد. با آغاز ماه مبارک رمضان، اشخاصی که برای جراحی بینی خود برنامه ریزی کرده اند، با این سوال مواجه می شوند که آیا جراحی بینی در ماه رمضان امکان پذیر است؟ و یا روزه داری بعد از جراحی بینی چگونه است ؟ از آنجایی که اکثر اشخاص قبل از جراحی برنامه ریزی خود را ترتیب می دهند و اقدامات ضروری از جمله مرخصی گرفتن از محل کار، پرداخت هزینه و وقت گرفتن از پزشک را انجام میدهند به همین دلیل نگران عبادات شرعی خود از جمله روزه داری بعد از عمل بینی می شوند. در این مقاله ابعاد جراحی بینی در ماه رمضان را بررسی می کنیم.
روزه داری بعد از جراحی بینی
آنچه باید بدانید این است که در ماه رمضان می توان جراحی زیبایی مانند رینوپلاستی انجام داد اما به دلیل اینکه برای پیشگیری از عفونت و درد باید داروهای آنتی بیوتیک استفاده کرد تا یک هفته نباید روزه بگیرید و آب فراوان بنوشید تا مشکلی ایجاد نشود. بعد از این زمان می توان روزه گرفت ولی به دلیل اینکه کم آبی ناشی از روزه گرفتن ممکن است فرایند ترمیم زخم را با مشکل مواجه کند توصیه میکنیم حداقل تا دوهفته پس از عمل از روزه گرفتن پرهیز کنید.
بنابراین بعد از عمل بینی به خاطر ضعف بدنی و مصرف داروهای بعد از عمل تا یک هفته حداقل نباید روزه گرفت تا به بدن بیمار فشار وارد نشود و مصرف مرتب داروها هم ادامه داشته باشد و بعد از یک هفته که از جراحی بینی گذشت اگه شرایط بدنی بیمار مساعد بود میتوان روزه گرفت. اما به شما توصیه می کنیم در این رابطه با پزشک خود مشورت نمایید.
جراحی بینی در ماه رمضان
جراحی بینی در ماه رمضان بدون مانع بوده و بیماران می توانند جراحی بینی انجام دهند. بیمارانی که می خواهند روزه بگیرند توجه کنند که بعد از جراحی رینوپلاستی باید داروهای آنتی بیوتیک استفاده کنند تا دچار عفونت نشوند. اما بعد از گذشت حدود یک هفته می توانند با نظر پزشک شروع به روزه گرفتن کنند. این نکته نیز قابل اهمیت است که در هفته اول بعد از جراحی بینی به مقدار زیاد آب مصرف شود به این خاطر نیز در هفته اول روزه داری توصیه نمی شود.
ابعاد شرعی روزه داری بعد از جراحی بینی
مراجع تقلید در رابطه با روزه داری بعد از جراحی بینی نظرات مختلفی دارند به طوریکه اگه جراحی بینی جنبه درمانی هم داشته باشد در طول یک هفته ی بعد از عمل بینی نمیتوانید روزه بگیرید بنابراین فقط لازم می باشد که قضای همان تعداد روزی که روزه نگرفتید را بگیرید.
اما اگه جراحی زیبایی بینی جنبه زیبایی داشته باشد در یک هفته ای که بعد از عمل زیبایی بینی روزه نمیگیرد باید کفاره هم بدید.
کلام آخر
اگر خواستار عمل زیبایی بینی در ماه مبارک مضان هستید و برای شما سوال است که بعد از جراحی بینی می توانید روزه مبگیرید یا خیر؟در این مقاله کامل برایتان توضیح داده ایم. عمل بینی از نظر دینی اگر باعث آسیب رسیدن به بدن بیمار و سلامت بدنی آن نشود از نظر شرعی اشکالی ندارد و جایز می باشد.