لوگو سایت دکتر حامد عباسی

فیلرها و پرکننده ها

فیلرها و پرکننده ها به موادی اشاره می کند که جهت انجام عمل های زیبایی به قسمت های مختلف صورت و بدن تزریق می شود . 

فیلرها و پرکننده ها کاربرد بسیار زیادی در کلینیک های جراحی زیبایی دارند . جهت رفع چین چروک های عمیق تر صورت که در حالت عدم انقباض صورت (حالت استاتیک) هم وجود دارند از پرکننده ها استفاده می شود . موارد استفاده دیگر آنها افزایش حجم لب ها و نیز اصلاح غیر جراحی اختلالات ظاهری بینی است . این مواد به دو دسته تقسیم می شوند :

  1.  چربی
  2.  ژل ها

چربی :

با برداشتن مقداری از چربی بدن از ناحیه شکم یا ران و سپس فرآوری آن و تزریق به نواحی مورد نظر می توان چین و چروک های صورت را اصلاح کرد . 
حسن چربی استفاده از بافت طبیعی بیمار ، عدم احتمال واکنش بدن نسبت به آن و احتمال اندک عفونت آن است .
در عمل درصد قابل ملاحظه ای از سلول های چربی تزریق شده زنده نمی مانند و از بین می روند . بنابراین اصلاح باید با مقادیر بیش از حد تخمین زده شده انجام شود . تزریق چربی روشی موقتی است و بیمار ممکن است نیاز به چند بار تزریق داشته باشد .

موارد استفاده از تزریق چربی

درست است که درصد زیادی از چربی پس از تزریق، جذب بدن می شود . اما دوام و ماندگاری این روش بالا است و از آن به عنوان یک روش دائم یاد می کنند . 

فیلرها و پرکننده ها
فیلرها و پرکننده ها

ژل ها :

ژلها انواع مختلفی دارند. آنچه که امروزه بیشتر کاربرد دارد ژل اسید هیالورونیک است که بسته به میزان تراکم مولکولی برای چین های کم عمق تر و چین های عمیق، خط خنده، افزایش حجم لب و شکل دهی به بینی و افزایش حجم گونه قابل استفاده است.

موارد استفاده از تزریق ژل

  • برجسته سازی گونه با ژل

  • تزریق ژل به بینی : یک مورد استفاده جالب از ژل ها در حیطه زیبایی بینی ، قابلیت استفاده از آنها در شکل دهی بینی در بیمارانی است که به دلیل شرایط خاص قادر به انجام عمل جراحی نیستند یا تمایلی به آن ندارند .
    با استفاده از این مواد می توان تغییرات مطلوب در بینی ایجاد کرد که اثر آن بین ۹ ماه تا یک سال ماندگاری دارد . پس از این دوره ژل جذب شده و بینی به حالت اولیه خود برمی گردد .
    با تزریق ژل می توان ریشه بینی را پر کرد . پشت بینی را صاف کرد برجستگی بینی را افزود و نیز در مواردی که شکستگی بینی سبب فرورفتگی یک طرفه استخوان بینی شده باشد نیز می توان با تزریق ژل فرورفتگی را پر کرد .
    این فرم دستکاری بینی را که در آن از ژل برای اصلاح موقت ایرادات بینی استفاده می شود را اصطلاحا رینوپلاستی بدون جراحی گویند .

  • تزریق ژل برای رفع چین و چروک
  • تزریق ژل به لب
  • تزریق ژل به گونه
دکتر حامد عباسی

دکتر حامد عباسی

دکتر حامد عباسی جراح و متخصص گوش، حلق و بینی، از جراحان شناخته شده در عرصه جراحی پلاستیک بینی و صورت، فعالیت تخصصی دکتر عباسی از سال ۱۳۸۷ شروع شده است. اشتیاق ایشان به علم پزشکی و هنر و قرار گرفتن در کنار اساتید بزرگ و نام آشنا تلاش بی وقفه ایشان، مطالعات و جراحی های متعدد، حضور در سمینارها و کنگره های جراحی زیبایی در سراسر دنیا سبب شد در زمره جراحان صاحب نظر در این رشته قرار گیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست محتوا
نمونه‌کار‌های بیشتر...